S06E16 - Last Day On Earth sezona 6

SEZONA 5 - EPIZODA 11: USPOREDBA STRIP I TV SERIJA



SPOILER ALERT - Tekst i fotografije sadrže informacije koje otkrivaju radnju stripa i serije.


Gotovo sve u epizodi 11 je pokriveno i u stripu (Volume 12: Life Among Them). Najveća razlika je u Rick-ovoj razini povjerenja. U stripu također ne vjeruje Aaron-u, ali to nepovjerenje je mnogo brže svladano. Dok u seriji Rick ide u krajnost (provjera automobila, odlazak po noći, mijenjanje rute itd).


AARON NASTAVAK

Prošli puta nismo otkrivali previše o Aaron-u zbog ljudi koji nisu stigli do te radnje u stripu. Ovaj put je to neizbježno pa ili pročitajte napokon strip ili preskočite sledeće redove. Aaron vrši regrutaciju za svoju zajednicu, a Rick na isti način i u stripu i u seriji pozdravlja Aaron-a:


Rick je to činio nekoliko puta u stripu, on jednostavno voli prebijati nove ljude. Također vidimo da Michonne u seriji zamjenjuje Abraham-a u njegovoj ulozi. Mislim da je u seriji ona više desna ruka Rick-u. U stripu Aaron ima istu jaku vezu sa svojim partnerom Eric-om, iako u stripu Eric nema povrijeđen gležanj.


Također, Eric je taj koji je imao uređaj za prisluškivanje a ne Aaron, ali to u stripu nije bilo toliko bitno.


MICHONNE NESLAGANJE

Prilično slično, Michonne je glas razuma i ona se suprostavlja Rick-u i njegovom nepovjerenju ističući kako Aaron nudi pravu nadu.




PUT U ALEXANDRIU


Ovo se vjerovatno najviše razlikuje od stripa, ali to ne znači da velika scena nije izvučena iz stripa.  Rick, Carl i Abraham se vraćaju iz Rick.ovog rodnog grada (Volume 10: What We Fear) gdje su sreli Morgan-a. Prilikom povratka autom prolijeću kroz krdo walkera.


U seriji su tek ugledali DC, dok je u stripu mnogo drugačije. Ukoliko želite saznati onda  ćete morati pročitati strip.


Mislim da hajka na walkere kroz šumu zamjenjuje ovu scenu iz stripa koja se dešava u DC. 

I na kraju dolazimo do kapije u Alexandriji.


U stripu je to mnogo grandioznije, dok u seriji to žele prikazati mnogo tajanstvenije.




Nema komentara :

Objavi komentar