S06E16 - Last Day On Earth sezona 6

DA LI ĆEMO USKORO VIDJETI NEGAN-a U SERIJI ?

Glasine koje kruže u poslednje vrijeme nagovješatavaju da bi uskoro u seriji mogli vidjeti i Negan-a. Negan je negativac u stripu i jedan od najvećih protivnika Rick-u. Pošto većina nije čitala strip, ili bar nisu stigli do radnje sa Negan-om, nećemo dalje otkrivati o kakvom se liku radi.

Jedna od tih glasina spominje i mogućeg glumca koji bi mogao glumiti Negan-a. Riječ je o Kevin Durand-u, glumcu iz Kanade, poznatom po ulogama u serijama Dark Angel, Lost i novoj seriji The Strain, te u filmovima X-Men Origins: Wolverine, Legion i Robin Hood (2010).

Na pitanje novinara gdje se vidi još kao glumac Durand je otkrio da bi mogao utjeloviti lik Negan-a u seriji The Walking Dead, rekavši: "Mnogo ljudi sa The Walking Dead serije je razgovaralo sa mnom, i rekli su da me vide u liku Negan-a, ali strip nisam čitao"
Kada ćemo vidjeti ovog negativca u seriji i da li će Kevin Durand glumiti u seriji ostaje da vidimo, a do tada pogledajte na usporednoj fotografiji i zaključite sami da li bi bio dobar izbor za lik Negan-a.


Nema komentara :

Objavi komentar